مقاله شماره یک در فیلم سینمایی ایرانی

نخستین فیلم دنیای سینمایی مارول مرد آهنی بود که پارامونت پیکچرز آن را توزیع کرد. فردیس فیلم وبسایتی برای ورود به دنیای فیلم و سریال میباشد. پیش از این پخشکنندهها از زمان طولانی فیلم «پیر پسر» به عنوان مشکلی برای اکران سینمایی آن صحبت به میان آورده بودند و حالا گویا با این صحبت عامریان، مشکل اکران فیلم کاملا رفع شده است. آنها که ۱۰ سال از ازدواجشان گذشت است قصد دارند به خارج از کشور مهاجرت کنند، اما وقتی خاطرات عشقهای قدیمی یادآوری میشوند، اوضاع تغییر میکند. در ویکیانبار پروندههایی دربارهٔ نبرد سلطنتی (فیلم) موجود است. در ویکیانبار پروندههایی دربارهٔ چشم در برابر چشم (فیلم ۱۹۱۸) موجود است. این صفحه آخرینبار در ۳ نوامبر ۲۰۲۴ ساعت ۱۶:۵۴ ویرایش شده است. این صفحه آخرینبار در ۶ فوریهٔ ۲۰۲۵ ساعت ۲۲:۴۰ ویرایش شده است. کجا میروی (به انگلیسی: Quo Vadis) فیلمی ۱۷۱ دقیقهای به کارگردانی مروین لیروی با بازی رابرت تیلور است. جشنواره فیلمهای ایرانی در هلند (به هلندی: Iraans Film Festival، به اختصار: IFF) یک جشنواره سینمایی مستقل در هلند برای نمایش فیلمهای ایرانی است. داستان فیلم در مورد یک مادر است که با یک نقشه پیچیده و بینقص در پی انتقامگیری از نوجوانانی است که باعث مرگ دختر خردسالش بودهاند.

فلاهِرتی در صحنهسازی خود از فناوری فهیمسازی آن زمان استفاده میکرد و برای مثال، یک کلبه اسکیمویی بدون سقف ساخت. کارهای دلالی به مذاق او خوش نمیآید تا آنکه به کار در دفتر انجمن یک مدرسه میپردازد. از دیگر بازیگران میتوان به روزالیند چائو، بنسون فونگ و الن برای اشاره کرد. سپس در سال ۱۳۹۲ نشر معین داستان چکمه را به همراه چند داستان دیگر از هوشنگ مرادی کرمانی در کتابی به نام تنور منتشر کرد. این همکاری نیز مانند دیگر همکاریهای این کارگردان و هنرپیشه به اثری فاخر و درخور توجه تبدیل شد. این فیلم بر اساس مجموعه داستان مصوری از شرکت دیسی کامیکس به همین نام از آلن مور و دیو گیبونز ساخته شدهاست. در سال 1979، گروهی از فیلمسازان جوان قصد ساخت یک فیلم بزرگسالان را در روستایی در تگزاس داشتند، اما وقتی مجریان منزوی و سالخوردهشان آنها را در صحنه میگیرند، بازیگران متوجه میشوند که برای زندگیشان میجنگند. فیلم سینمایی عاشقانه: داستان های عاشقانه که این عشق و محبت بین یک جنس مذکر با یک جنس مونث است و عشق های جنس های موافق در این ژانر نمی گنجد. این صفحه آخرینبار در ۲۰ دسامبر ۲۰۲۳ ساعت ۱۴:۰۴ ویرایش شده است.

این صفحه آخرینبار در ۴ نوامبر ۲۰۲۴ ساعت ۱۰:۰۱ ویرایش شده است. داستان فیلم دربارهٔ تخیلات یک کارمند اداره نقشهبرداری به نام جعفر پناهی است که نقش او را سعید پورصمیمی بازی میکند. این دو خلافکار که حرفهای به نظر نمیرسند، برای به دست آوردن گنج تزاری وارد ماجراهای خندهداری میشوند؛ فیلم سن پطرزبورگ با بازی خوب محسن تنابنده، امین حیایی و بهاره رهنما به یک کمدی دیدنی تبدیل شده است. فیلم با واکنشهای مثبتی از سوی منتقدان همراه بود و یک موفقیت تجاری محسوب میشد. انسانها تحت شرکتی به نام آردیاِی مشغول خارج کردن سنگی با ارزش و فلز مانند از دل این سیاره هستند. سینماگران میتوانند با چرخش دوربینهایشان به مشترکات انسانی، کلیشههایی که از ملیتها و ادیان مختلف ساخته شدهاست را بشکنند و زمینهٔ همدلی و به دنبال آن همبستگی مردمان جهان را فراهم کنند. این اثر که نوشتهٔ مهران رنج بر است به کارگردانی سالار طهرانی و تهیه کنندگی آرش سجادی حسینی و علی گلبهاران تولید و بعد از مراحل پسا تولید به تدوین مهدی رشوند، جلوههای ویژهٔ مهیار اردکانی و آهنگسازی امید رئیس دانا در سه نسخهٔ عادی، ویژهٔ ناشنوایان و ویژهٔ نابینایان در مؤسسه سینمایی «داریوش» آماده شد.

مهران رنجبر تندیس بهترین فیلمنامه بلند سینمایی را برای فیلم شاهین به کارگردانی سالار طهرانی و تهیه کنندگی آرش سجادی حسینی و علی گلبهاران از جشنواره لیفت ایندیا (Lifft India) هندوستان دریافت کرد. شاهین نام فیلم سینمایی ایرانی است که در ژانر ترسناک گونه روانشناسانه ساخته شدهاست. در همان دقایق ابتدایی، شادی میگوید اکثر خاطرات رایلی، مربوط به شادی هستند؛ البته این را از همان ابتدا میشد حدس زد؛ زیرا از همان ابتدا، قصه به گونه ای روایت میشود که در ارتباط بین احساسات کاملاً مشخص است که رهبری و فرماندهی احساسات بر عهده شادی است و شادی بر بقیه احساسات برتری ویژهای دارد. فیلم معمایی یا فیلم رازآلود (به انگلیسی: Mystery film) ژانری از فیلم است که حول حل مسئله یا جنایت میچرخد. این صفحه آخرینبار در ۱۳ سپتامبر ۲۰۲۴ ساعت ۱۹:۱۵ ویرایش شده است. این صفحه آخرینبار در ۲۳ فوریهٔ ۲۰۲۵ ساعت ۱۸:۱۴ ویرایش شده است. این صفحه آخرینبار در ۲۷ مارس ۲۰۲۳ ساعت ۲۰:۵۳ ویرایش شده است. این صفحه آخرینبار در ۱۳ مارس ۲۰۲۵ ساعت ۱۳:۵۱ ویرایش شده است. این صفحه آخرینبار در ۱۸ نوامبر ۲۰۲۳ ساعت ۱۷:۰۹ ویرایش شده است. این صفحه آخرینبار در ۲۶ ژوئیهٔ ۲۰۲۴ ساعت ۰۷:۳۰ ویرایش شده است. هی جو (Hey, Joe) فیلم سینمایی ایرانی به کارگردانی منوچهر عسگرینسب و محصول سال ۱۳۶۷ است.